De Koninklijke Toneelgezelschap De Sally’s uit Merelbeke presenteren “Met de zegen van de Heer”

Toneelliefhebbers kunnen alvast beginnen watertanden. De Koninklijke Toneelgezelschap De Sally’s uit Merelbeke  zal je op
Donderdag  14 december  om 20.00 uur
Vrijdag    15 december om 20.00 uur
Zaterdag   16 december  om 20.00 uur
Zondag     17 december  om  15.00 uur

in het  CULTUURHUIS , Driekoningenplein 15, 9820 MERELBEKE, spelen. Voor hun 61ste toneelseizoen kozen ze een blijspel MET DE ZEGEN VAN DE HEER  van auteur Karel Eens. Dit in een bewerking en onder regie van Wim Vidts.

korte inhoud

Het plaatselijke nonnenklooster heeft het financieel bijzonder moeilijk.   Het geld is op en de rekeningen blijven maar binnenstromen … . Moeder overste ziet geen uitweg meer, Lewie de tuinman kan niet meer betaald worden, de frigo’s raken leeg, de nonnen gefrustreerd, een faillissement dreigt. Enkel een mirakel kan een oplossing bieden, maar … bestaan mirakels echt?  Ogenschijnlijk wel, maar gauw blijkt dat de waarheid ergens anders te vinden is en toch, Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Een aaneenschakeling van slapstick en verwarringen sleurt ons mee in de verklaring van het mogelijk mirakel. Is de redding nabij of dreigt de ondergang van het klooster?

Acteurs

Johan Galle, Karin Poriau, Vanessa De Moor, Viviane de Vogelaere, Leen De Regge, Imke Haleydt, Niels Van De Steene, Karel Vanhoutte, Rob Van Riet, Tatjana Van Boeckel, Kenneth Reynvoet. Onder leiding van Regisseur Wim Vidts

TICKETS

Reservaties VANAF zondag 12 november bij voorkeur via de website: www.desallys.be
Dan ontvangt u een automatische bevestiging van uw reservatie via e-mail.
Indien U geen automatische bevestiging hebt ontvangen, neem dan zeker, op dinsdag of zondag,  telefonisch contact op.
Telefonische reservaties via het GSM-nr.: 0474 012 594 van de Sally’s:
ENKEL op dinsdag of zondag tussen 18.00 u en 20.00 u

Prijzen: € 11,00 voor volwassenen en kinderen.

Gelieve het totale bedrag over te schrijven tegen uiterlijk 8 december op het nummer
BE64 8915 3416 3852  van “Toneelgroep De Sally’s”, Oude Gaversestwg. 85, 9820 Merelbeke met vermelding van uw naam, aantal tickets en het boekingsnummer.