Vandaag: opendeurmoment met spiekpietenavontuur in Sint-Barbaracollege campus Heilig Hartplein

Vrijdag van 15.30 tot 17.30 uur is er een opendeurmoment op het Sint-Barbaracollege campus Heilig Hartplein. Je kan er de school ontdekken en ook deelnemen een aan spiekpietenavontuur waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

“Op 1 december is het eindelijk zover! De Sint en zijn pieten zullen afzakken naar het Sint-Barbaracollege Heilig Hartplein. Na het sinterklaasfeest zijn alle ouders, grootouders en uiteraard de kleinste kapoentjes welkom op het opendeurmoment op onze school”, klinkt het. “De leerkrachten verwelkomen graag iedereen op het allereerste spiekpietenavontuur. In elke klas zit een spiekpietje met een letterkoekje verstopt. Als je alle letters hebt gevonden, kan je een zin vormen. Stop deze in de zak van Piet en wie weet win je wel een leuke prijs. Na de zoektocht, wachten de Sint en zijn Pieten jullie op om samen op de foto te gaan. Een heel leuke manier om de school te leren kennen. Allen welkom.”