Koninklijke toneelvereniging Sint-Martinus Balegem speelde het afgelopen weekends “Foei minister”

klucht in twee bedrijven van Ray Cooney in een regie van Antoine Van de Velde.

“Foei minister”

Tien auteurs stonden voor u op de planken ,Van De Velde Antoine, Van De Velde Leen, D’Haese Lorenzo, Maud De Sutter, Baert Yana. De Boose Chris, Van Grembergen Vanessa, De Groote Jorg, Colman Stefanie, Schepens Godelieve.

Verhaal
In een vertaling van Dirk van Vooren en in een regie van Antoine Van de Velde. Een minister wil samen met zijn secretaresse, een lid van de oppositie een avondje doorbrengen in een hotel in Gent. Maar van de geplande romantiek komt weinig terecht als ze in de hotelkamer het lichaam vinden van een dode man. Gelukkig is er nog de kabinetchef van de minister die alles wel zal oplossen. Uiteraard wordt de situatie alsmaar ingewikkelder en komischer”