© Verspreid op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde, op 05 december 2023

Opsporing verzocht: Christine Raevens (55) uit Oudenaardse deelgemeente Mater

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft een opsporingsbericht verspreid over de 55-jarige Christene Raevens die op maandag 4 december 2023, omstreeks 15 uur, het laatst gezien werd in het ziekenhuis AZ Oudenaarde in de Minderbroedersstraat in Oudenaarde.

Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Christine is ongeveer 1m70 groot en normaal gebouwd. Ze heeft groenbruine ogen en kort, zwart haar. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg zij een lichtbruine bodywarmer, een donkere trui met hoge kraag, een zwarte legging en zwarte laarzen met hak. Aan Christine wordt gevraagd om contact op te nemen met haar naasten om hen gerust te stellen.

Oproep

Heeft u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu