Brakels Burgemeester Stefaan Devleeschouwer stopt met gemeentepolitiek

Zorg voor echtgenote is primordiaal

Begin deze week  kwam het Open VLD bestuur van Brakel samen om kennis geven van het volgende-

Stefaan Devleeschouwer – Burgemeester van gemeente Brakel zal geen kandidaat (burgemeester) of kandidaat zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Het ambt als burgemeester van gemeente Brakel was op het lijf van geschreven van Stefaan en zal zijn einde kende medio oktober 2024.

Stefaan Devleeschouwer: “Nieuwe prioriteiten geven mij niet langer de slagkracht om als burgervader van onze mooie gemeente de Brakelaar voor meer dan 100 procent te kunnen dienen.

Mijn engagement als mantelzorger voor mijn echtgenote Hilde Botteldoorn (betrokken bij een ernstig verkeersongeval dd 29 april 2022) geniet voorrang.

Mijn partner Hilde Botteldoorn was/is mijn linker- en rechterhand, ruggensteun bij het bedrijven van de gemeentebelangen in Brakel en betrokken bij succes van 4 gemeenteraadsverkiezingen. Wij gaan het nu samen rustiger aandoen en tijd vrij maken voor elkaar.

Ik mag hopen om voor menig Brakelaar een steen te hebben verlegd – Het vertrouwen Open VLD zal blijven waarbij zij nog de énige Liberale partij zijn in het politiek gebeuren.”