RR

De Planckaerts komen naar Herzele

Op donderdag 11 april komt de familie Planckaert naar CC De Steenhoven in Herzele voor hun theatervoorstelling: De Planckaerts op de planken. Herzele is het decor voor één van de tien geplande voorstellingen.

In De Planckaerts op de planken vertelt Eddy, met Christa aan zijn zijde, over het reilen en zeilen in hun gezin en familie.

“Over hilarische stoten die zijn uitgehaald tot het beleven van sombere momenten als naasten. Er is plaats voor een gulle lach maar ook voor een sporadische krop in de keel. Francesco zorgt met zijn gitaar voor een muzikale noot en wordt daarbij geholpen door Junior op drums. Moderator – aangever Filip Osselaer, tevens schrijver van de biografie van Eddy, neemt de familie bij de hand voor deze fantastische avond vol verhalen en vertellingen..”

Tickets en info via www.comedyshows.be