©De Lobelle Danny

Sint-Lievens-Houtem: Vreugd In Deugd SLH brengt Martha & Mathilda op de planken

in een regie van Joris Baetens

Bij de toneel vereniging Vreugd in deugd is het deze dagen druk, ze repeteren vol op aan hun nieuw toneelstuk dat ze deze winter op de planken brengen, de keuze viel op het stuk Martha & Mathilda van Pol Anrys. Het stuk wordt geregisseerd door Joris Baetens, voor wie het de eerste regie is bij onze vereniging. De Goudfazant, want zo heet het krakkemikkig hotelletje, staat een druk weekend te wachten…….

De spelers zijn

Hilde Van Liedekerke, Nadia De Troyer, Nils Stevens, Moesty /Marc Raes, Sofie Van den Berghe, Tim De Groote, Simon De Ruyck, Jade De Meyer, Ibe De Meyer, Koen De Keukeleire, Marc De Groote, Robert Van Winghem.

Korte inhoud:

Martha & Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die samen een oud hotelletje runnen op hun vroegere grote boerderij. Wegens schulden verkochten ze de boerderij 10 jaar geleden aan een notaris onder de voorwaarde dat ze mogen blijven zolang ze leven. Niemand weet echter dat de zussen een groot geheim hebben om verder uit de schulden te geraken en een mooie oude dag te beleven. Maar dan gaat er vanalles mis: hun groot geheim dreigt uit te komen en lokt slechte karakters naar het hotel, de notaris is het wachten beu en komt de boerderij opeisen, een privé-detective snuffelt rond en het is net de vooravond van de Ronde Van Vlaanderen en enkele wielertoeristen komen logeren.

kaarten en opvoering:

Opvoering in de Parochiezaal Sint-Michaël Sint-Lieuvens-Houtem op 16 / 17 /22 / 25 / 26 december telkens om 19.30.

tickets via 0478 43 40 06

kostprijs 12€ volwassen en -12j 6€