Legendarische John Fogerty voor 30 jaar Rock Zottegem

De organisatie van Rock Zottegem beloofde voor de 30ste verjaardag van het festival komende zomer groot uit te pakken en die belofte wordt waargemaakt. Niemand minder dan de legendarische Amerikaanse zanger John Fogerty (zie foto) komt volgend jaar ter gelegenheid van de jubileumeditie naar de festivalweide aan de Bevegemse Vijvers voor een exclusief optreden op Belgische bodem en zal op zaterdag 13 juli Rock Zottegem headlinen.

Met John Fogerty, de voormalige frontman van de wereldbekende rockband Creedence Clearwater Revival, wordt heus een eerste klepper in huis gehaald. De charismatische singer-songwriter met zijn raspende stem en zijn pakkende gitaar-riffs brengt met zich een karrevracht hits van het hoogste niveau mee: ‘Born on the Bayou’, ‘Suzie Q’, ‘Who’ll Stop The Rain’, ‘Bad Moon Rising’ en ‘Proud Mary’… om er maar enkele te noemen. Fogerty werd maar liefst acht keer genomineerd voor de Grammy’s en mocht het felbegeerde beeldje één keer mee naar huis nemen. Zijn live reputatie is legendarisch.

Organisator Kurt De Loor is maar wat tevreden dat hij de iconische zanger nu naar Zottegem kan halen: “John Fogerty is één van die namen waarvan je als organisator droomt en ik heb het gevoel dat ik nog aan het dromen ben. We dachten dat het nooit zou lukken om hem op het podium van Rock Zottegem te hebben, maar voor deze editie wilden we toch iets speciaal doen. We sprongen een gat in de lucht toen de bevestiging er eindelijk kwam. We zijn zo blij dat we dit voor Zottegem kunnen doen. Op zaterdag 13 juli valt er met zekerheid op de Crazy Main een niet te missen, magische avond te beleven.”

START TICKETVERKOOP

Rock Zottegem 2024 gaat door op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli. De voorverkoop voor deze verjaardagseditie van het festival start komende woensdag 20 december. Voor tickets alsook voor info kan men vanaf dan terecht op de website www.rock-zottegem.be