De biljarters van biljartclub Krijt op Tijd uit Melle kunnen terecht in koestraat te Merelbeke

Begin februari nemen we onze intrek in de cafetaria van de gemeentelijke sportterreinen

De biljarters van biljartclub Krijt op Tijd uit Melle hebben een nieuw clublokaal gevonden. Begin februari nemen we onze intrek in de cafetaria van de gemeentelijke sportterreinen van Merelbeke koestraat 1.

De bijna tachtig jarige  biljartclub moest bijna hun activiteiten stop zetten doordat hun café sloot, maar de nakende fusie met Merelbeke brengt een oplossing ze kunnen terecht op de gemeentelijke sportterreinen van Merelbeke in de koestraat.

Sportschepen Egbert Lachaert (Open VLD) werd aangesproken door de biljartclub en bracht ze in contact met de uitbater. “De site Koestraat kan namelijk wel wat nieuwe dynamiek en nieuwe activiteiten gebruiken en de cafetaria is vrij groot maar niet altijd druk bezet”, klinkt het. Vorige week vrijdag kwamen ze tot een akkoord met uitbater van de cafetaria.

Bestuurslid Jackie De Graef reageert tevreden. We zijn het bestuur dankbaar voor deze oplossing. Dankzij de fusie kunnen wij op Merelbeeks grondgebied verder, een paar kilometer van Melle. We zijn gaan kijken en de locatie is perfect om als club onze intrek in te nemen.”

Begin februari kan de biljartclub zijn intrek nemen in de nieuwe lokalen.