Lichtmiswandeling op donderdag 1 februari met Neos Ninove…

Na het Nieuwjaarsconcert van Neos Ninove is de Nieuwjaarskater helemaal verteerd en na ook een maandje overslaan hervatten ze dus vanaf de maand februari terug de wandelingen. Dus wordt donderdag 1 februari de nieuwe afspraak voor een hele reeks toffe wandelingen…

Danny Schoon: “Daar het de laatste maanden veelvuldig geregend heeft en de velden er dus nogal drassig bijliggen kozen we nu voor rustige en maar ook betere veldwegen. De keuze viel toch weer op de mooie omgeving en de natuur van het landelijke Denderwindeke. Met zijn molen, zijn vele kapelletjes en zijn uitgestrektheid -Denderwindeke is qua oppervlakte de grootste deelgemeente van Ninove- kan er weinig mis gaan… We starten aan feestzaal de “De Parel“ in Denderwindeke, waar meer dan voldoende parking aanwezig is. Maar er is meer… De Parel zal op 1 februari (Onze-Lieve-Vrouw-Lichtmis van 2 februari is héél dichtbij) extra openen voor ons zodat we, na onze wandeling, volledig vrij blijvend, allemaal samen rustig kunnen genieten van een heerlijke pannenkoek met koffie. We kijken er naar uit ! Dus afspraak en vertrek om : 14 uur aan de Feestzaal De Parel, Heirebaan 357 in Denderwindeke – parkeren ter plaatse. Hopend op een mooie opkomst, lekkere pannenkoeken en dat de weergoden ons eens te meer goedgezind mogen zijn…”