©De Lobelle Danny

Ondernemers Oosterzele (02) organiseert netwerkevent in Eetcafé Columbus

Netwerkevent op 25 januari

Ondernemers Oosterzele (02) organiseert op donderdag 25 januari 2024 in Eetcafé Columbus, Stationsstraat 100 in Scheldewindeke een netwerkevent. Het nieuwe jaar inzetten met een bijeenkomst waar je kan bijpraten en nieuwe connecties kan leggen in een ontspannen en gezellige sfeer. Leuk toch! Vanaf 20 u krijgen Oosterzeelse ondernemers de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en ook belangrijk nieuwe contacten te leggen. Het idee achter het netwerken is het opbouwen en onderhouden van contacten om kennis, informatie en contacten met elkaar te delen. Luisteren is een ontzettend belangrijke factor tijdens het contact met andere ondernemers. Het is de missie van 02 (Ondernemers Oosterzele VZW) om ondernemers samen te brengen, te sparren en (elkaar) te inspireren. Het doel? Duurzame relaties opbouwen. Het dynamische ‘Ondernemers Oosterzele’ staat voor betrokkenheid, enthousiasme en ontmoeten. Ontmoet op donderdag 25 januari gelijkgestemde Oosterzeelse Ondernemers die even betrokken en enthousiast zijn als jijzelf op het netwerkevent. ‘Ondernemers Onder Elkaar’ belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Een gouden tip voor alle Oosterzeelse ondernemers. Ga naar Eetcafé Columbus het netwerk is om diverse redenen belangrijk voor jou als ondernemer. Door te netwerken creëer je ook een soort opvangnet. Netwerken blijft belangrijk. Het opent deuren die kunnen zorgen voor nieuwe mogelijkheden, ideaal moment om ideeën te verspreiden. De bestuursploeg van ‘Ondernemers Oosterzele’ (O2), met voorzitter Thomas Caesens, Koenraad Boel, Lesly Van Den Berge, Kris Van der Eecken, Daan Janssen, Tomas De Nul , gaat je op 25 januari graag verwelkomen en plant ook op 22 februari (Sekuurne) en op 28 maart (Skol) netwerkavonden.
                                                                                                                                                                                                                    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)