Premier Alexander De Croo stelt zijn nieuw boek voor in Salons Mantovani

Op zaterdag 3 februari komt premier Alexander De Croo zijn boek “Waarom het beste nog moet komen” voorstellen in de Salons Mantovani te Oudenaarde. Een initiatief van Open Vld Vrouwen Nationaal en vele lokale Open VLD afdelingen uit de Vlaamse Ardennen.

Eind 2023 schreef Eerste Minister Alexander De Croo een nieuw boek “Waarom het beste nog moet komen”. Het boek is een pleidooi om geen millimeter in te boeten op onze waarden. Om niet in onze schulp te kruipen, maar om me er dan ooit uit te gaan van onze
eigen sterkte. In zijn ronde van boekvoorstellingen strijkt hij op zaterdag 3 februari 2024 neer te Oudenaarde.

De lezing belooft een diepgaande verkenning van de uitdagingen en vooral de kansen die de toekomst biedt. Eerste Minister De Croo zal zijn inzichten delen over de weg vooruit en hoe we gezamenlijk kunnen streven naar een betere toekomst. Na de lezing krijgen de
aanwezigen de gelegenheid om hun exemplaar van het boek te laten signeren tijdens een persoonlijke signeersessie met de Eerste Minister.

®Sophie Richez – Tineke Van Hooland

Tineke Van Hooland, voorzitster van Open Vld Vrouwen Nationaal, benadrukt het belang van het evenement: “Dit is een unieke kans voor alle geïnteresseerden om niet alleen te luisteren naar de visie van Eerste Minister De Croo, maar ook om deel uit te maken van een boeiende discussie over de toekomst van ons land. We geloven sterk in het creëren van een platform waar ideeën en meningen kunnen bloeien.”

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met vele lokale afdelingen uit de Vlaamse Ardennen, nl. Open Vld Oudenaarde, Willemsfonds Oudenaarde, Jong Vld Oudenaarde, LIDO Oudenaarde, Open Vld Ronse, Open Vld Wortegem-Petegem, Open Vld Kruisem, Open Vld Geraardsbergen, Open Vld Gavere, Voor Maarkedal en Open Vld Zwalm.

Om het evenement feestelijk af te sluiten, wordt na de lezing en signeersessie een receptie georganiseerd waar de aanwezigen kunnen klinken op een voorspoedig 2024.

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 3 februari 2024 van 10 uur tot 12 uurWaar:  Salons Mantovani, Doorn 1, 9700 Oudenaarde