Geslaagde infoavond over Flexbus (De Lijn)

Gisteren had in zaal onthaal een infoavond plaats over de Flexbus. Op deze avond werd o.m. heel wat info gebracht door Marjolein Hantson – die heel onderzoek deed aan de VUB vertelt schepen voor mobiliteit Sabine Hoeckman. Er was ook een vertegenwoordiger van De lijn aanwezig!

“Gewoon nog even duiden dat het eerste deel van de vergadering ging over wat is de nieuwe werking van De Lijn met zijn kernnet, aanvullend net en vervoer op maat met name de Flexbus.

Goed dat dit eens uitgelegd werd aan de mensen. Veel mensen weten niet wat de verandering is, vanwaar het komt en wat het effectief  allemaal betekent voor Brakel.”

Vragen

In het tweede deel konden  de mensen hun vragen en opmerkingen aan bod vertelt  Hoeckman. “En ik moet echt bekennen dat ik als schepen heel tevreden was en dit omdat de aanwezigen gehoord werden èn ook een antwoord kregen.

Dus de afwezigen met vragen hadden groot ongelijk! En zo’n vergaderingen met diverse thema’s zouden meer moeten gehouden worden want dan weet men wat er ècht leeft.”

P.S Het aanvangsuur 18u was voor veel burgers misschien wel een grote hinderpaal!