Grandioos Amb8itious-fuif met topdeejays Boer Boerie, Alainprovise en Lux

Gratis toegang

Op zaterdag 24 februari is het zover, dansen, meezingen, meebrullen, het mag allemaal op de Amb8itious – fuif in Den Amb8, Lange Ambachtstraat in Oosterzele.  Met deejays Boer Boerie, Alainprovise en Lux wist de kerverse partij Pro9860 drie topdeejays te strikken om heel Den Amb8 op stelten te zetten. En leuk mee genomen, de toegang is gratis. Uw pintjes moet je wel zelf betalen. Ja, in den Amb8 mag je volledig losgaan, uit de bol gaan, een stuk in uw gilet drinken, en lang blijven plakken. Als dat geen goed nieuws is, een toegewijd team van ‘Responsible pro 9860’ staat klaar om jou en je vrienden veilig naar huis te brengen. Bij Pro9860 draait alles om feesten én veilig thuiskomen. Glaasje op, laat je rijden. Begeef je op de avond zelf naar de stand voor de verkoop van drankkaarten en geef aan dat je naar huis wilt. Iedere keer dat er een busje vol is, wordt er vertrokken. Jouw veiligheid is de prioriteit van Pro9860.
Zeker weten, de drie deejays zetten Den Amb8 in vuur en vlam. Ook zin om de dansbenen uit te zwaaien? Je krijgt op zaterdag 24 februari een unieke kans om gratis drie Top-DJ’s aan het werk te zien. Je mag in Den Amb8 een avond vol keigoede muziek verwachten. Heerlijk toch, deelnemen aan een stomende fuif, tot in de vroege uurtjes. Een fuif die je nog lang zal heugen. Zaal Den Amb8 wordt omgetoverd tot een sfeervolle feestbestemming. De Amb8itous-fuif belooft een knaller te worden. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele. Ervaar de ongeëvenaarde energie van de Amb8itious-fuif met een perfecte mix van muziek, uitbundige sfeer en oneindig veel genietmomenten. De drie fenomenale deejays krijgen je steevast op de dansvloer. Bereid je voor op de meest opzwepende beats van DJ Boer Boerie, de verrassende sounds van DJ Alainprovise en de unieke mixen van DJ Lux. Laat je op sleeptouw nemen in een muzikale reis die de hele nacht zal duren. Een goede tip om je in eigen gemeente eens goed te amuseren.
Happy Hour en Friet – O – Droom
Maar er is ook veel meer. Om de avond nog specialer te maken is er een Happy Hour van 20 u tot 21 u. Als dat geen goed nieuws is. Tijdens dit magische uur kun je genieten van al je favoriete dranken tegen democratische prijzen. Mooi toch! Kom op tijd en profiteer van deze geweldige kans om je dorst te lessen zonder je portemonnee te belasten. Dansen kost energie, veel energie. Wat is er beter dat die energie aan te vullen met een overheerlijk frietje van Friet – O – droom. De perfecte mix van knapperige frietjes, ambachtelijk bereid met liefde en vakmanschap. Bij Friet – O – droom gaat het niet alleen om eten, het is een ervaring op zich. De geur van verse frietjes zweeft door de lucht, en mmm…de smaak is niets minder dan legendarisch. Zin in een smaakvolle pauze? Zoek de foodtruck Friet – O – droom op. Uw smaakpapillen zullen ook een feest vieren. De Amb8tious fuif wordt onvergetelijk en Friet – O – droom maakt het compleet met de ultieme frietervaring.    (marcel van de vijver