Esthetiek Mieke viert jubileum en neemt deel aan de Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing

Geraardsbergen/Herzele. Esthetiek Mieke uit Steenhuize (Herzele) is verheugd haar 15-jarig jubileum aan te kondigen. Deze mijlpaal belichaamt de toewijding aan vakkennis en klantgerichte service waar dit schoonheidssalon bekend om staat. Ze neemt deel aan de Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing.

Gedurende deze jaren heeft Esthetiek Mieke een reputatie opgebouwd voor ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie. Dit alles heeft geleid tot een selectie voor opname en vermelding in het prestigieuze boek ‘Eleganza 2024’, waar de meest kwalitatieve haar- en schoonheidssalons van de Benelux in de schijnwerpers worden gezet. Deze erkenning benadrukt dan ook de gedrevenheid en de kennis van zaken waar Esthetiek Mieke garant voor staat.

Naast het unieke jubileum staat zaakvoerster Mieke zelf voor een persoonlijke uitdaging. Eerder onverwachts neemt ze deel aan de Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing. Dit mag misschien verrassend zijn gezien Mieke’s reputatie als iemand die haar eigen pad volgt en haar sterke mening niet onder stoelen of banken steekt.

Echter, voor Mieke is deze verkiezing meer dan alleen een wedstrijd. ‘De Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing biedt een unieke kans om een jaar lang ambassadrice te worden voor de schoonheidszorg’, legt Mieke uit. ‘Het gaat niet alleen om de titel, het biedt tevens kansen om nieuwe vaardigheden te leren, mijn zelfvertrouwen te vergroten en uit mijn comfortzone te stappen. Het avontuur naar de finale is opwindend en ik ben vastbesloten om het volledig te omarmen.’

Mieke nodigt haar klanten, vrienden en kennissen dan ook vriendelijk uit om haar te steunen tijdens deze unieke ervaring. Dit kan door een SMS te sturen naar het nummer 6630 met de tekst MWB (spatie) 17 (€ 1 per verzonden en ontvangen SMS).

Voor meer info: https://www.esthetiekmieke.be/