Zeer grote opkomst voor eerste expositie van Zottegemnaar Braoul (Bram Vandekerckhove)

De eerste expositie van Zottegemnaar Braoul (beter gekend als Bram Vandekerckhove) was eind januari een groot succes. Er kwamen liefst 150 kunstliefhebbers opdagen.

Braoul exposeerde een 30-tal kunstwerken die een reis door de voorbije 7 jaar tekenkunst weerspiegelden. Van de vroege experimenten tot de meesterwerken van nu, elke lijn en schets vertelt een uniek verhaal over zijn artistieke ontdekkingen. In tegenstelling tot de verwachtingen van Braoul zelf, was de opkomst enorm groot. Een 150-tal kunstliefhebbers kwamen de expositie bezoeken en gaven alleen maar lovende woorden over zijn kunstwerken. Braoul heeft aan dat het succes voor een nog grotere motivatie heeft gezorgd om door te zetten in zijn creatieve talent.

Meer info?

Facebook

Instagram