Geen paniek! Brandweerpost Zottegem oefent

Om op alle situaties voorbereid te zijn, worden uiteraard door de brandweer geregeld (simulatie)oefeningen gehouden. Meegedeeld wordt dat dit op de vrijdagen 1, 8, 15 en 22 maart, telkens van 19u30 tot 21u30, het geval zal zijn aan en in de (oud-)sportzaal Helios waarvan, na bijna vijftig jaar gebruik, de deuren definitief zijn dichtgegaan en die openbaar gaat verkocht worden (in één lot tezamen met het achteraan aanpalende gebouw met ingang via de Nieuwstraat 40 waarin vroeger het Centrum voor Streekgeschiedenis ondergebracht was). Wie op voormelde dagen en avonden in de omgeving van de vroegere sportzaal aan de Kazernstraat brandweervoertuigen opmerkt en brandweermannen in actie ziet, hoeft dus niet in paniek te raken: de spuitgasten van Brandweerpost Zottegem hebben alles onder controle.