Veronique Lenvain krijgt zevende plaats op de Kamerlijst Vlaams Belang


Veronique Lenvain, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Brakel, staat op plaats zeven voor de Kamer bij de federale verkiezingen op 9 juni. Plaats zeven is een strijdplaats.

Veronique is vandaag gemeenteraadslid in Brakel en voorzitter van de lokale Vlaams Belang-afdeling en de regio Aalst-Oudenaarde. Ze krijgt nu de kans om haar ambitie op een hoger niveau uit te spelen. Het federale niveau heeft nog steeds een groot deel van het sociale pakket onder zijn vleugels. Zolang dat niet overgeheveld is zegt Veronique er alles aan te zullen doen om ook daar zaken in beweging te brengen. Zaken die uiteindelijk sociaal en Vlaams zijn. Datzelfde geldt trouwens voor de thema’s die met volksgezondheid te maken hebben, die liggen mij nauw aan het hart.

Veronique stelt ongelooflijk veel zin te hebben in de uitdaging en zal de komende maanden al haar energie gebruiken om de doelen te realiseren en zo veel mogelijk Oost-Vlamingen en Brakelaars ervan te overtuigen dat alleen met een stem voor het Vlaams Belang er echte veranderingen zullen komen. Ook dorpsgenote Sandy Dierickx is terug te vinden op de lijst voor het Vlaams Parlement van de federale verkiezingen. Zij staat op plaats 14 bij de opvolgers.