Elene, Oombergen, Velzeke: nieuwe wijkinspecteur

Sinds 1 maart ll. hebben de deelgemeenten Elene Oombergen en Velzeke een nieuwe wijkinspecteur, met name eerste inspecteur van politie Anabel Otte. Zij vervangt in deze functie Jens D’Haese die gestart is met de opleiding tot hoofdinspecteur van politie.

Anabel Otte was tevoren, sinds 1 augustus 2009, verbonden aan de dienst interventie van de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem. Als wijkinspecteur werkt zij onder leiding van haar nieuwe teamchef eerste hoofdinspecteur van politie Philip Broodcoorens en van coördinator-eerste commissaris van politie Gunther Van Steenberge (respectievelijk rechts en in het midden op de foto). N.v.d.r.: de kwalificatie ‘eerste’ krijgt een politieambtenaar met minimum 13 dienstjaren in een bepaalde graad.