Benefiet ten voordele van afgebrande lokalen Scouts & KSA Oosterzele

Den Amb8 op 23/03/24 vanaf 15 u

Op vrijdagavond (van 19:00 tot 21:00 uur) openen we onze deuren speciaal voor de jongste leden van de jeugdbewegingen in heel Oosterzele (de kleintjes onder de 12 jaar).
Voor hen hebben we een onvergetelijke kinderfuif in petto, compleet met kleurrijke springkastelen, betoverende animatie en heerlijke hapjes. Terwijl de kleintjes zich uitleven, nodigen we de ouders van harte uit om zich te nestelen in ons oudercafé. Hier kunnen jullie ontspannen, bijpraten met andere ouders onder het genot van een hapje en een drankje, en gewoon even genieten van een welverdiende pauze. Tickets voor de kinderfuif zijn beschikbaar aan de kassa voor een symbolische prijs van slechts 3 euro.
Op zaterdag, begint het feest pas echt! Vanaf 15:00 uur zullen de eerste tonen van de muziek weerklinken, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen om samen te genieten van de betoverende klanken. We nodigen niet alleen de jeugd, maar ook de ouders, grootouders en sympathisanten van overal uit om deel te nemen aan dit muzikale festijn.
Terwijl jullie je laten meevoeren op de golven van de muziek, kunnen jullie ook nog eens genieten van een heerlijk bordje pasta van het pastakraam: Esperienza di gusto
Naarmate de avond vordert en de zon langzaam ondergaat, wordt het tijd om de live optredens af te sluiten en ons te verheugen op wat komen gaat: onze ‘Lost in Time’ fuif!
Vanaf 22:00 uur zullen drie getalenteerde DJ’s hun beste platen draaien, en we nodigen jullie allemaal uit om te komen en te dansen tot in de kleine uurtjes
Programma
15 u Bonakar
16.45u Camel’s drop
18.45 u The Mighty Black Camel
20.45 Das Rock
vanaf 22 u DJ Lux, Moker & Ambrax
Band €12
Fuif €5
Combi €15