Samana Oosterzele nodigt notaris Schaubroeck uit voor lezing ‘Zorgvolmacht’

Wat te doen als je zelf niet meer in staat bent?

Dankzij Samana Oosterzele en CM kan je op donderdag 18 april om 14 u in de foyer van het Gemeenschapscentrum De Kluiz, Sportstraat 3 in Scheldewindeke komen luisteren naar de interessante en leerrijke lezing over de Zorgvolmacht met notaris Ivan Schaubroeck. Een onderwerp dat veel mensen bezig houdt.
Mis deze boeiende voordracht niet. Een absolute aanrader.
De zorgvolmacht laat je toe iemand het recht te geven om je vermogen te beheren of beslissingen te nemen wanneer je daar op een dag niet meer toe in staat bent. Met een zorgvolmacht kies je wie het stuur van je mag overnemen als jij niet meer wil/kan/mag rijden. En je beschrijft, wie, wat, waarmee kan doen. Vooraleer je een zorgvolmacht opstelt, is het belangrijk om stil te staan bij wat je zelf wenst. Dat is niet eenvoudig, want je denkt na over een toekomst die je niet kent en wat je wenst dat er gebeurt met jezelf en dingen die je hebt. Deelnemen: kost 4 euro, inbegrepen koffie en koek. Inschrijven is nodig en kan
bij Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Rita De  Landsheere, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com. Uiterste datum van inschrijving is maandag 15 april 2024. Betalen kan ook op Samana Oosterzele, BE62 9733 4621 5161. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)