Turnclub Olympia stoomt zich klaar voor grandioos turnfeest

‘Le Rêve de Satine’ wordt wervelende show

Noteer alvast, vrijdag 5 april (19 u), zaterdag 6 april (14 u 30, 20 u 30). We kijken er met zijn allen naar uit naar het Turnfeest van Olympia Oosterzele. Zeker weten, met ‘Le Rêve de Satine’ krijgt het publiek een wervelende show voorgeschoteld. Het wordt een heus spektakel. Turnclub Olympia Oosterzele wil van het Turnfeest een ‘specialeke’ maken.
Met veel genoegen nodigt TC Olympia Oosterzele je uit voor het turnfeest in de Oosterzeelse  Sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke. Benieuwd wat TOO op het gloednieuwe Turnfeest gaat brengen?  Olympia Oosterzele stoomt zich klaar voor het turnfeest, waar men het publiek gaat meenemen in de betoverende wereld van de musicals. TOO heeft heel hard gerepeteerd voor het turnfeest. De ambitie is groot. Tickets (20 euro, kinderen – 12 jaar: 13 euro, kinderen – 3 jaar: gratis) zijn online te bestellen, www.olympiaoosterzele.be.
Heb je het altijd uitgesteld om naar het Turnfeest te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten.
Met deze gloednieuwe show geven de turners en turnsters van Olympia Oosterzele nog maar eens een vervolg aan waar ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige show bezorgen. Deze voorstelling mag je niet missen. Zij die nooit een turnfeest zagen van TOO, kom gewoon eens kennis maken met de kunsten van Turnclub Olympia Oosterzele. Must see. Het bestuur van TOO zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien krijg je een droomshow te zijn. Zeker weten, de TOO palmt alweer de sporthal De Kluize in. De Turnclub wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Olympia Oosterzele
staat voor onstilbare ambitie, veel durf, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Turnclub Olympia te bieden heeft op ‘Le Rêve de Satine’. TOO slaagt er telkens in uit te pakken met een optreden vol dynamiek en verrassingen. Het belooft top te worden met een gevarieerd programma. Je komt zeker in de ban van de parels van Turnclub Olympia Oosterzele.

Zin om het mee te maken? Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met ‘Le Rêve de Satine’ schakelt TOO nog maar eens een versnelling hoger. Iedereen is van harte welkom. Info@olympiaoosterzele.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).