©Sophie Richez - Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen

April is ‘Maand van de Markt’

April is ‘Maand van de Markt’. Op dinsdagen 2, 9, 16, 23 en 30 april vindt de ‘Maand van de Markt’-actie plaats op de dinsdagmarkt, om zo onze markt extra in de kijker te zetten.

Bij iedere aankoop op de markt ontvangen marktbezoekers een wedstrijdformulier waarmee ze kans maken op een cadeaubon voor de markt. De totale prijzenpot aan marktbonnen bedraagt 2.000 euro. Eén deelnemer maakt ook kans op een extra prijs van de Provincie Oost-Vlaanderen. De winnaars van de actie worden via trekking bekend gemaakt op 30 april om 12.30 uur op de Graanmarkt.

Naast een mooie prijzenpot zal ook de paashaas de dinsdagmarkt (van 2 en 9 april) opvrolijken met snoep en chocolade.

Schepen Alain Triest, bevoegd voor lokale economie: “Onze waardering voor de wekelijkse marktbezoekers en marktkramers is en blijft zeer groot. Daarom blijven we ons inzetten om hen een leuke en aangename dinsdagmarkt te geven. Dat doen we onder andere door deze ‘Maand van de Markt’ met een prijzenpot van 2000 euro bovenop de provinciale prijzen.”

Praktische informatie

‘Maand van de Markt’-actie op de dinsdagmarkt van 2, 9, 16, 23 en 30 april.Centrumlaan, Niniaplein, Kaardeloodstraat, Marktstraat, Graanmarkt.Trekking van de winnaars op de Graanmarkt op dinsdag 30 april om 12.30 uur.

De Maand van de Markt is een samenwerking tussen stad Ninove, Provincie Oost-Vlaanderen en de martkcommissie.