Zet Lierde in beweging met de ’10.000 stappen’-acties!

Lierde is één van de meer dan 200 Vlaamse gemeenten en steden die deelnemen aan de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’. Met deze campagne willen we de mensen in onze gemeente in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk.

Al wandelend ben je niet alleen op weg naar een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel en je slaapt beter. Je zet stapjes naar meer sociaal contact, je zorgt voor minder vervuiling en autolawaai en je maakt buurten en straten leefbaarder. Zo telt elke stap dubbel en dik!

De eerste stappen zijn gezet

Er beweegt wat in Lierde. Heb je de stappensignalisaties al gezien?  Lierde maakt de boodschap ‘Elke stap telt!’ al enkele jaren zichtbaar in het straatbeeld. Maar nu is het tijd voor échte actie.

Stap Lierde naar de overwinning!

Lierde strijdt ook mee in de grote Vlaamse stappenclash. Van 1 tot 31 mei 2024 nemen we het op tegen andere steden en gemeenten in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten. Doe ook mee en help Lierde aan de overwinning. Registreer je stappen op www.10000stappen.be of in de app 10.000 stappen en sluit je aan bij de groep Lierde. Zo maak je kans op mooie prijzen, zoals een waardebon van AS Adventure, Decathlon en Torfs of een Garmin activity tracker.

Elke stap telt voor Lierde!

Deel deze stappenclash binnen jouw vereniging en registreer jouw beweging !

 De campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Logo’s.