Eendracht Moortsele bouwt feestje voor kampioen Reserven B

Chapeau, Blauw – Wit

KFC Eendracht Moortsele heeft na de wedstrijd tegen FC Bonanza St. – Martens – Lierde een verdiende hulde gebracht aan de Reserven B, de verdiende kampioen na een ronduit schitterend seizoen 2023 – 2024. De Reserven B lukten een seizoen om nooit te vergeten. Dat heet dan gelukkig zijn. Kampioen worden, het is voor het bestuur, de trainers, de spelers, de fans en de ganse entourage iets heel speciaal. Reden genoeg om te feesten. De Reserven B wonnen in hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen dan ook nog eens met 5 – 1 van FC Bonanza St. – Martens – Lierde, dat tot aan de rust nog even stand kon houden (1 – 1). Na de rust walste de Moortseelse ploeg over FC Bonanza en finaal flikkerde er een 5 – 1 op het bord.

 

 

De kampioenstitel: een mooie bekroning voor de geleverde inspanningen. De zondagvoormiddag kleurde blauw – wit in Moortsele. Een feestje mocht losbarsten. De Reserven B vormden vanaf speeldag 1 een geolied blok. Met resultaten, het team haalde tal van ruime en overtuigende zeges binnen. Het bestuur van KFC Eendracht Moortsele is uiteraard heel tevreden met de kampioenstitel, maar ook om de wedstrijdmentaliteit die de Reserven B aan de dag legden. Ze hebben de titel dubbel en dik verdiend. Blauw – Wit acteerde gans het seizoen geweldig. Goed in de pressie, uitstekende combinaties, uitstekend in de organisatie. Spelplezier, inzet, gaan en blijven gaan, gedreven, een hechte vriendengroep: ziedaar samengevat het profiel van de Reserven B. De ploeggeest bij alle teams van Eendracht Moortsele is kenmerkend. Een dikke proficiat. Chapeau, Blauw – Wit. Het werd een ‘golden sunday’ voor Eendracht Moortsele, het eerste elftal won met 3 – 2 van Tenstar – Melle, en verzekerde zich met deze belangrijke driepunter quasi zeker van het behoud in derde provinciale.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).