Bottelare Harmonie geeft “Disney concert ” in het Cultuurhuis Merelbeke

Op 1 mei a.s. organiseert de harmonie van Bottelare een concert in het Cultuurhuis van Merelbeke met als thema “Muziek uit de Disney-filmstudio’s”.

De naam Walt Disney is uiteraard bij iedereen welbekend, niet in het minst vooral door de tekenfilms waarmee hij initieel wereldfaam verwierf. Titels die bij velen ongetwijfeld een belletje doen rinkelen zijn “Pinocchio”, “Peter Pan”, “The Jungle Book”, “Beauty and the Beast”, “The Lion King” maar ook bijvoorbeeld “Pirates of the Caribbean”. Maar niet alleen de films zelf, maar ook de muziek ervan is onsterfelijk gebleken. Dat aan veel van deze films gerenommeerde componisten (Hans Zimmer, Elton John,…) hun bijdrage leverden voor de soundtrack kon enkel maar garant staan voor schitterende arrangementen. Het Harmonieorkest van Bottelare brengt met dit concert een ruime selectie van deze bekende Disney-soundtracks onder de muzikale leiding van dirigent Patrick Simoens.

Basistarief : € 15

Cultuurhuis Merelbeke

Op Woensdag 1 mei 2024 van 18u

tickets: https://harmoniebottelare.be

contact: harmoniebottelare@outlook.com