Tournée Café zet lokale muzikanten in de kijker

Cafés in het centrum van Ninove zetten op zaterdag 27 april lokale muzikale helden op het podium. Vanaf 20 uur zijn er dertien artiesten gratis te ontdekken op twaalf locaties.

Elke twee jaar wordt met het initiatief ‘Lokale Helden’ door VI.BE (steunpunt voor artiesten en muzieksector) en stad Ninove de lokale muziekscène onder de aandacht gebracht. Dit jaar wordt de muzikale kroegentocht ‘Tournée Café’ opnieuw gelanceerd, waar zowel oude bekenden zoals ‘The A-Tease’ als nieuw Ninoofs talent de kans krijgen om op te treden.

Twaalf cafés in het centrum van Ninove zetten hun deur open voor dertien artiesten. Dromerige pop met een wijntje en nadien cocktails met een elektrobeat? Op de website van de stad ontdek je de volledige line-up met muziekgenre, locatie en uurregeling. Je kan zelf jouw perfecte avond samenstellen.

Alle optredens zijn gratis.

Praktische informatie

Alle locaties en hun line-up vind je terug op www.ninove.be/lokale-helden