Tweedaagse ‘Eetinge’ bij Joggingclub Erwetegem

Door Joggingclub Erwetegem wordt binnenkort opnieuw afspraak gemaakt voor de jaarlijkse ‘Eetinge’ ten voordele van de verdere werking en andere organisaties of activiteiten van deze sportclub. Bestuur en medewerkers hopen hiervoor leden en sympathisanten in grote getale te mogen verwelkomen in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg 163, waar de tafels zullen gedekt worden op zaterdag 27 april van 18 tot 21u30 en op zondag 28 april van 11u30 tot 14u30.

Het menu laat kiezen tussen steak (natuur, met champignon- of pepersaus), kalkoengebraad en zalm op Normandische wijze, telkens met knapperige frietjes. Kaarten kosten 19 euro (voor een kinderportie 10 euro). Hoewel er aan de ingang ook nog kaarten te verkrijgen zullen zijn, is het om organisatorische redenen toch wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop via alle leden van Joggingclub Erwetegem of door middel van een e-mail naar jogging_erwetegem@hotmail.com.