Rhode Ridders zetten verkoopactie op voor Oosterzeelse natuur

Kaas, wijn, koffie, wenskaarten én tombola

Je kan helpen. De Rhode Ridders zetten een verkoopactie op voor de Oosterzeelse natuur. Voorwaar een schitterend initiatief. Want natuur creëren kost geld, een pak geld. Natuurpunt Oosterzele is ‘De Rhode Ridders’ heel dankbaar, ze gaan de uitdaging aan om in  hun deelname aan ‘Expeditie Natuurpunt’ een mooi bedrag te verzamelen voor de Oosterzeelse natuur. Mooi, toch. Je kan steunen door kaas, wijn, koffie, wenskaarten, én tombolaloten te bestellen. Bestellen kan tot en met vrijdag 30 april. Voor de kaas moet je sneller zijn: ten laatste 15 april. Als je niet deelneemt aan de verkoopactie, maar de Rhode Ridders wil steunen, kan je een gift doen. Je krijgt een fiscaal attest. De opbrengst van de verkoopactie en de giften gaan integraal naar nieuwe natuur in Oosterzele. Natuurpunt Oosterzele is opgetogen met het fietsteam van de Rhode Ridders dat op Expeditie wil voor Oosterzeelse natuurgebieden. Een pluim voor Rhode Ridders: Bram, Wim, Harold, Thomas en coach Mathieu voor hun groot hart voor Natuurpunt Oostzerzele.
Je kan volgende kwaliteitsproducten aankopen: blok Westmalle Trappistenkaas (16 euro, ca. 715 gr., drie maanden houdbaar), bio kwaliteitswijnen (wit/rood/rosé) van het befaamde wijndomein La Martine, per fles (11 euro – 14 euro naargelang de wijn), per doos van 6 flessen (60 – 72 euro) of als degustatiepakket (4 x 3 flessen, 120 euro), pakket bio & fairtrade koffie van Ray &Jules (25 euro, 3 x 250 gram). Er zijn ook wenskaarten te verkrijgen (set van 2 wenskaarten, 5 euro, met envelop). En waarom niet eens deelnemen aan de tombola? Loten tegen 5 euro stuk. Met wat geluk win je de eerste prijs: een verblijf van 4 nachten in de gîte van wijndomein La Martine (2 jaar geldig). Je kan ook een gidsbeurt winnen in het natuurgebied de Gondebeek voor uw gezelschap met versnaperingen achteraf. Interesse? Ga naar info@natuurpuntoosterzele.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)