facebook kobe, vtm

Kijkers stemmen massaal op Kobe in Liveshow 2 The Voice

Stem Kobe naar finale via sms 6677 of via vtm.be

In Liveshow 2 kregen Kobe (Scheldewindeke) en Christophe de meeste stemmen van de kijkers. Meteen een ticket voor de Liveshow 3 (halve finale) op vrijdag 19 april (afspraak VTM, 20 u 40). Wat een strijd in Liveshow 2. Kobe Simoens bracht feilloos ‘No Good’ van Kaleo, het publiek en de kijkers smulden ervan, niemand die aan het talent van Kobe twijfelt. Hij veroverde nog maar eens alle harten, ook het hart van de internationale gast Tom Walker die zijn bewondering niet wegstak voor ‘voice’ Kobe. Nog maar eens een straf optreden. Lovende woorden van kijkers: ‘Hoor hem graag zingen, de winnaar voor mij’, ‘Sterke performance’, ‘Weergaloos’, ‘Een finale tussen Kobe en Christophe’, ‘Meeste winstkansen’. We verwachten in de halve finale opnieuw vuurwerk van Kobe. Podiumbeest pur sang. Klaar om opnieuw te stralen in Liveshow 3 én in de finale op 26 april, daar is vrijwel iedereen van overtuigd. Een beetje chauvinisme mag toch.
Nog in de strijd: Lucas, Christophe (team Laura), Kobe en Peter (team Koen), Xerxes (team Jan), Laurens (team Mathieu) en Sandy (team Natalia). Ze stoten door naar de halve finale op vrijdag 19 april, de spanning wordt opnieuw de hoogte ingejaagd. Het wordt een heuse strijd tussen de zeven toppers. In de halve finale (liveshow 3) gaan de zeven kandidaten een solonummer zingen en een duet doen met hun coach. Op het einde van de show gaan de lijnen pas open en kan je stemmen. Drie kandidaten die de meeste stemmen hebben van de kijkers gaan door naar de finale op vrijdag 26 april. De coaches kiezen daarna nog één kandidaat. Iedere coach kiest één kandidaat, wie de meeste stemmen heeft van de coaches gaat eveneens naar de finale. Bij ex – aequo volgt een tweede ronde. Stem voor Kobe via sms 6677 of via vtm.be. Stemmen via vtm.be is gratis en kan één keer per kandidaat, stemmen via sms kost 0,75 euro en kan één keer per kandidaat. (marcel van de vijver,