Bereid in het weekend van 4 mei de lente op uw bord met de Hello Fair Kookbox

Na de voorbije gesmaakte edities, bieden Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij de nieuwe Hello Fair Kookbox voor. Een box boordevol lekkere en eerlijke producten worden aan huis geleverd. Met het bijgeleverd recept kan u gezellig kokkerellen voor familie of vrienden en een heerlijke maaltijd op de lentetafel toveren. Tegelijk steunt u hiermee de boeren van om de hoek én wereldwijd.

Om de boeren die ons dagelijks van voeding voorzien te ondersteunen, slaan de Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel van Ninove opnieuw de handen in elkaar. Zij bieden u op zaterdag 4 mei een nieuwe kookbox aan met het beste van twee werelden. De kookbox bevat lokale seizoensgroenten en vlees, én Fair Trade voeding die geproduceerd wordt verder weg op onze aardbol zoals ananas en rijst. “Het unieke aan deze kookbox is dat elke producent van de ingrediënten een faire prijs ontvangt voor zijn harde labeur”, zegt Katrien Van Deun, vrijwilliger in de Oxfam Wereldwinkel van Ninove. Alles is voorgeproefd en goedgekeurd.

U kan in uw eigen keuken aan de slag met de ingrediënten en met het uitgewerkt, eenvoudig recept. Keukenpret verzekerd. “Samen kokerellen, dit is een gezellige weekendactiviteit binnen veel families of onder vrienden. De kookbox wordt bovendien aan huis geleverd, het leven kan mooi zijn”, lacht Jamien Stoelzaet, verantwoordelijke van de Buurderij. U kan er ook voor kiezen om de kookbox zelf op te halen.

Praktische informatie

U hebt keuze tussen 2 hoofdgerechten: een vegetarische bloemkoolcurry met parelcouscous, en de rijstschotel met runderreepjes en paksoi. Nieuw is de kookbox voor het dessert, een limoenmousse met citroenkoekjes. Meer informatie lezen en bestellen kan op de link https://forms.gle/31ATgkqgMuGkP5yd9 tot maandag 29 april.

Op de facebookpagina van Buurderij Ninove-Atom en van Oxfam Wereldwinkel Ninove vindt u ook de link naar het inschrijvingsformulier.

We leveren aan huis in Ninove en in de buurgemeenten Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik.

Haal jouw pakket zelf af in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove en ontvang een waardebon van 5EUR voor Oxfam Wereldwinkel.