Burger krijgt inspraak in volgend meerjarenplan d.m.v. burgerbevraging

Klik hier om deel te nemen aan burgerbevraging

Geraardsbergen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Geraardsbergen een burtgerbevraging. Voor het volgende lokaal bestuur betekent dat, dat er een een nieuw meerjarenplan voor de volgende zes jaar (2025-2030). In dat plan staat wat het bestuur wil realiseren en welke budgetten er tegenover staan. Wat is belangrijk voor jezelf, je wijk, je vereniging…? Welke troeven heeft Geraardsbergen en wat kan beter?

Dit meerjarenplan zal de koers van onze stad voor de komende jaren bepalen. Het gaat over belangrijke thema’s zoals mobiliteit, cultuur, duurzaamheid, sociale voorzieningen en nog veel meer. Jouw ideeën, suggesties en zorgen zijn van onschatbare waarde bij het vormgeven van dit plan. ‘Door deel te nemen aan deze bevraging, geef je ons inzicht in wat voor jou belangrijk is en waar we als gemeente prioriteit aan moeten geven. Jouw stem zal rechtstreeks bijdragen aan de besluitvorming en het beleid van Geraardsbergen’, laat Lokaal Bestuur weten.

Je vindt de burgerbevraging op www.geraardsbergen.be/burgerbevraging. Meedoen duurt ongeveer 10 minuten en kan tot 14 mei.