Toon een groot hart voor FCE Moortsele

Barbecue op zondag 12 mei in GC De Kluize

FCE Moortsele nodigt iedereen uit op de barbecue die plaats vindt in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 2 in Scheldewindeke op zondag 12 mei 2022 vanaf 11.30u tot 13u en vanaf 13.15u tot 14.30u. Kaarten bij de spelers of telefonisch 0477/263 957 of per mail : veerle.bytebier@telenet.be

De barbecue van FCE Moortsele staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke smaken en geniet vooral van de typische Eendracht Moortsele-sfeer. Eenmaal blauw – wit. Altijd blauw  – wit.

Het FCE –  team zal er weer alles aan doen om je een heerlijk eetfestijn  te bezorgen. KCE wil graag je smaakpapillen prikkelen. Wie graag vegetarisch eet, geen probleem, FCE doet het nodige. Nagenieten kan in een gezellige sfeer. Deelnemen kost 20 euro, kinderen smullen tegen 12 euro. Toon een groot hart , het evenement is een belangrijke bron van inkomsten voor FCE Moortsele, dat tevreden terugblikt op het seizoen 2023 – 2024. Steun je favoriete voetbalclub. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en alle spelers van FCE Moortsele.