Sportdienst Oosterzele organiseert Lente-cup

Minivoetbal in sporthal De KLuize

Vanaf maandag 29 april tot en met vrijdag 28 juni staat er voor elke rechtgeaarde voetballiefhebber slechts één afspraak op de agenda: de Lente-cup in sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke. Het wordt een heus voetbalspektakel.  Vanaf 29 april is het in de Oosterzeelse sporthal al minivoetbal wat de klok slaat. Sportdienst Oosterzele wil van de Lentcup een ‘specialleke’ maken. Kom kijken naar een tornooi vol voetbalplezier. De ploegen en hun supporters gaan zorgen voor een zinderende sfeer in sporthal De Kluize.
Voor heel wat voetbalverenigingen loopt de competitie eind april ten einde. Jammer, horen wij u nog al zeggen. Maar sportdienst Oosterzele wil daar een stokje voor steken, althans voor één sporttak: minivoetbal. Maandagavond 29 april is het zover. De competitie wordt om 19 u op gang gefloten met FC WPG- Skilluminati. Dan volgen dBv Cartouche- Tengstar (20 u) en een duel tussen DSH ‘Ketske en Red Hot Willy Peppers (21 u).

Wie graag (mini)voetbaltalent in actie ziet, graag een koffie, pintje, frisdrank, (streek)bier drinkt, iets hartigs wil eten,…kortom wie graag de bourgondische toer opgaat, weet vanaf maandagavond 29 april waarheen. ‘We hunkeren naar een grote weerklank en hopen dat op de Lentecup veel voetballiefhebbers en sympathisanten komen opdagen. Gelukkig kunnen we rekenen op een schare trouwe, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers’, klinkt het heel dankbaar in Sportdienst Oosterzele. Komen kijken is de boodschap. De Oosterzeelse sporthal is vanaf 29 april tot en met vrijdag 28 juni the place to be. We bevelen je het tornooi warm aan.     (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)