Veeloo opent nieuwe belevingstoonzaal in Ninove

Vrijdag opent Veeloo de deuren van het nieuwe test- en adviescenter te Ninove.

Veeloo, het lokaal en Belgisch merk van elektrische fietsen met een all-in service aan huis, is sinds 2018 actief in de Denderstreek. Veeloo biedt een eigen gamma elektrische stadsfietsen aan met focus op service en klantentevredenheid.

Exact 6 jaar geleden opende in Ninove de eerst Veeloo winkel. Later werden ook in Aalst en Dendermonde test- en adviescenters opgericht. De oorspronkelijke locatie in deLangemuntstraat was al even uit zijn voegen aan het barsten. Met de nieuwe locatie op de Centrumlaan opent Veeloo, naar eigen zeggen, zijn meest complete winkel. De locatie op de Centrumlaan is maar liefst 5 keer groter dan de vorige locatie en beschikt, net als in Dendermonde, over een indoor testbaan.

“Ik ben bijzonder trots op deze realisatie; een uitstekende ligging, veel licht en ruimte maar vooral trots omdat we dit als Veeloo team samen gerealiseerd hebben. Collega’s hebben extra uren geklopt om de inrichting van de winkel in minder dan 3 weken klaar te stomen. Met de Colruyt als buur, zullen we niet langer de vraag krijgen ‘waar is jullie winkel in Ninove gevestigd?” grapt Jens, zaakvoerder van Veeloo.

“Met deze winkel willen we vooral de beleving voor de aanschaf van een elektrische fiets naar een hoger niveau tillen. Een overzichtelijke uitstalling van al onze fietsen en accessoires, een koffiehoek en een indoor testbaan moeten de beleving compleet maken.” vertelt Jens.

We hebben onze vaste openingsuren, maar omdat we graag onze tijd nemen voor klanten is een afspraak maken aangeraden. Op afspraak kan ook ’s avonds en in het weekend.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2024 is het lanceringsweekend.