Moed en Volharding Velzeke: tweedaags Lenteconcert

Na het succesrijke Nieuwjaarsconcert in de plaatselijke parochiekerk presenteert de Velzeekse koninklijke fanfare Moed en Volharding nu haar jaarlijks tweedaags Lenteconcert, ditmaal op zaterdag 4 mei om 20 uur en zondag 5 mei om 19 uur. Onder leiding van dirigent Vincent Alpaerts zullen de muzikanten van Moed en Volharding een gevarieerd programma verzorgen waarbij verschillende muziekgenres aan bod zullen komen. Ook de jeugdafdeling FUNfare onder leiding van Hanne Melckebeke en Gemma Braeckman zal een deel van het muzikale optreden voor haar rekening nemen. Het bestuur en de muzikanten hopen u voor deze concertavond(en) talrijk te mogen verwelkomen in de zaal Sint-Cecilia aan het Romeins Plein. Toegangskaarten kosten 12 euro en zijn te verkrijgen bij alle leden of kunnen via fanfare.velzeke@telenet.be gereserveerd worden.