Lijsttrekkers Robin Tonniau (federaal) en Rudi Kennes (Europees) PVDA brengen bezoekje aan Ninove

Lijsttrekker Robin Tonniau en Rudi Kennes (PVDA) trekken door het land om het gedurfde verkiezingsplan van de PVDA voor te stellen en hielden ook een stop in Ninove.

Joachim De Maeseneer: “De zaal van het Oud stadhuis was goed gevuld met de ruim 60 aanwezigen. Als inleiding en afsluiter was er live muziek van 6 Ninoofse muzikanten.

De lijsttrekkers Robin Tonniau (federaal) en Rudi Kennes (Europees) stelden de speerpunten voor van het pvda programma en nadien beantwoorden ze alle vragen vanuit de zaal. Er was ook een oproep om te helpen met de campagne en zo de goede peilingen werkelijkheid te laten worden. De thema’s die vooral aan bod kwamen waren eerlijke belastingen, onze koopkracht,.een sociaal klimaatbeleid en uiteraard het actuele thema van graaicultuur in de politiek. De omstreden hoge uittredingsvergoedingen kwamen dus uiteraard aan bod.

Nadien stelde ik ook de 3 Ninoofse kandidaten voor.”