The Return Of The Comeback van Kamagurka & Herr Seele

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden en maken ze kunst, van strips tot tv-programma’s. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène.

The Return of the Comeback, het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absur- distische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben. Kamagurka en Herr Seele lazen hun teksten theatraal af en geneerden zich niet voor versprekingen, een feest van absurde humor, dat het duo met veel overgave en spontaneïteit in elkaar heeft gestoken.

Op een metershoog bord staan de tien titels van de programmaonderdelen gekladderd. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre. Een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.