Oud-dirrigent Hubert Vanden Herrewegen overleden

Moerbeke. Oud-dirigent van de Koninklijke Harmonie ‘Trouw Aan Kunst Moerbeke-Atembeke’ Hubert Vanden Herrewegen is op 93-jarigeleeftijd overleden. Hij werd op 28 mei 1931 geboren en overleed op 3 mei 2024 te Geraardsbergen.

‘Trouw Aan Kunst Moerbeke-Atembeke’ vormt één van de oudste verenigingen in Geraardsbergen. De lokale harmonie werd door de toenmalige onderpastoor De pril in 1900 opgericht.

Hubert Vanden Herrewegen laat heel wat kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen achter. De uitvaartdienst zal op woensdag 8 mei om 11.30 uur plaatsvinden in de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk te Moerbeke gevolgd door de bijzetting in de familiekelder op de begraafplaats van Moerbeke.

De redactie wenst de familie en vrienden veel sterkte toe. Condoleren kan via: De Ark

Julien Borremans

.