De koninklijke harmonie van Melle goes groovy!

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia heeft de voorbije jaren een stevige verjongingskuur ondergaan en brengt nu onder leiding van dirigent Cary De Clercq een programma vol aangename en herkenbare melodieën. Een reis terug in de tijd naar de swingende jaren zestig en beleef de nostalgie, de legendarische hits en iconische deuntjes uit dit kleurrijke tijdperk, van The Rolling Stones of hoor je liever The vooral Beatles? The Bee Gees, Procol Harum, John Denver. Veel groovy 60’s deuntjes en met een vleugje klassiek voor de fijnproevers.

programma

 

Cary De Clercq

Cary De Clercq werd geboren te Zottegem in 1966. Hij begon zijn muzikale opleiding in de plaatselijke harmonie en studeerde verder aan de plaatselijke muziekacademie. Met het “Flanders Trumpet Choir” – die onder zijn impuls werd opgericht – sleepte hij het Hoger Diploma Kamermuziek in de wacht.
Na zijn studies te Gent trok hij naar het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen. Daar behaalde hij het hoger diploma en meestergraad voor trompet en kamermuziek en één jaar later behaalde hij zijn HAFABRA-direktiediploma in de klas van Dirk De Caluwé. Cary De Clercq is als lesgever trompet, samenspel & kamermuziek verbonden aan de stedelijke muziekacademie te Gentbrugge en de gemeentelijke muziekschool te Heusden.