Willemsfonds Geraardsbergen schenkt €4.750 aan vzw Stop Armoede

Geraardsbergen. Willemsfonds Geraardsbergen haalde met de organisatie van het Benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en Emma De Quick 4.750 euro op ten voordele van vzw Stop Armoede.

‘Met oog voor de fundamentele waarden van inclusie en diversiteit, integreert het Willemsfonds Geraardsbergen culturele activiteiten naadloos met sociale doelen, waarbij de opbrengst gegenereerd met deze activiteiten wordt ingezet ter ondersteuning van deze sociale doelen’, aldus voorzitter Jimmy Godaert.

‘Dankzij de financiële steun van alle Geraardsbergse serviceclubs, sponsors, het lokaal bestuur en de ticketverkoop voor het Benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen in november, hebben we als lokale Willemfondsafdeling de mogelijkheid om een bedrag van 4.750 euro over te maken aan ‘vzw Stop Armoede’, vult Jimmy Godaert aan.

De vzw Stop Armoede waarborgt dat deze financiële steun op een passende wijze wordt verdeeld onder de scholen van Geraardsbergen ter ondersteuning van het initiatief ‘Geen lege brooddozen meer in de klas’.

Een cheque ter waarde van 4.750 euro werd door het Willemsfonds Geraardsbergen in bijzijn van de vertegenwoordigers van de serviceclubs, het lokaal bestuur en Defensie overhandigd aan Lindsay Temmerman, die met toewijding aan het initiatief de vzw Stop Armoede behartigd.

Julien Borremans