jochie jochie

Nieuw in Velzeke: (h)eerlijk eten bij de Jochies

Na hun eerste succesvolle ervaring als horeca uitbaters in Klein Zwitserland  (Zwalm) kan je Jochie Jochie nu vinden in Velzeke.

Het gebouw waar je tot vorig jaar de platenpersen van Dunk!records kon vinden (domein populier, Letterkouter 6) is door Jonas en Els aangepakt en verbouwd tot gezellig restaurant. Binnen is er ruimte voor ongeveer 26 couverts.

De naam (jochie jochie) komt van de koosnaam die het koppel (Jonas en Els) mekaar geven.

Zottegemnaar Jonas kan je vinden achter het fornuis. De autodidact in de keuken (achtergrond en nog steeds actief in muziek) brengt elke week een nieuw menu van deel gerechtjes. Seizoensgebonden en lokaal is nog steeds belangrijk op de nieuwe locatie.

Er is keuze uit vegetarische, vis en vlees gerechten. Je moet rekenen (afhankelijk van je appetijt op 2 a 3 gerechten per persoon). Taart wordt verzorgd door Lauretta & The Nightingale uit Munkzwalm.

Els neemt de zaal voor haar rekening. Ze heeft een achtergrond in grafische vormgeving, het interieur bevat dan ook verschillende werkjes van haar alter ego (Ons Miranda). De visuals voor het wekelijks menu worden ook door haar ontworpen.

jochie jochie menu

Bij Jochie Jochie ligt de focus op heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer. Als gastvrouw verwelkomt Els je meteen op haar vrolijke, nonchalante manier. Jonas verrast telkens opnieuw met top gerechtjes.

jochie jochie gerecht gerecht jochie jochie

Maar daar stopt het niet, eind mei beginnen ze ook met optredens in het restaurant. De agenda kan je op hun site vinden https://www.jochie-jochie.com/

Wat ons betreft een mooie aanwinst voor Zottegem en een uniek concept in de regio!

En ze hebben nog meer plannen voor de toekomst…

Open voor lunch op woensdag en zaterdag, dineren kan op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Reserveren kan via https://www.jochie-jochie.com/

Ook een nieuwe zaak in de regio? Laat het ons weten via beiaardkrant@gmail.com