Melle, tentoonstelling in studio M project Mellenaars in beeld

de foto s zij ook verzameld een een uniek boek

Het boek “Mellenaars in Beeld” wordt voorgesteld op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 in Studio M, Molenweg 10 Melle, telkens van 14 tot 18u.

In Studio M vindt een expositie plaats van de foto’s van de inwoners van Gontrode/Melle. Naast het fotoboek, dat de deelnemers al hebben betaald, is er van elke foto ook een grote print gemaakt. Het idee is dat de gefotografeerde mensen iemand meenemen voor de editie van volgend jaar. Als dank krijgen ze hun print gratis mee naar huis.

Natuurlijk zijn niet alleen de gefotografeerde mensen welkom op de expositie. Iedereen uit Melle kan komen om de foto’s te bewonderen, het boek te kopen en ter plaatse iets te drinken.

Negen fotografen (Alain Callebaut, Bart De Buck, Elly Stevens, Enya Heyndrickx, Henk Tyberghein, Johan Claus, Rudy Heyndrickx, Simon Rogghe en Yves Van Walle),hebben zich verenigd om mensen te fotograferen voor het goede doel. Het project werkt als volgt: mensen laten zich fotograferen en betalen hiervoor 50 euro. Met dat geld hebben we een fotoboek gemaakt. De opbrengst van het project gaat volledig naar het goede doel, in samenwerking met Welzijnsschakel Melle. Zij zullen dit geld gebruiken voor een schoolproject dat ze aan het opstarten zijn.