Extra duiding na een woelig kermisweekend

Dat NUUS scherp bericht, daar zijn we ons van bewust en dat zal niet veranderen. Feiten hebben hun rechten en daar schermen wij voor. Het voorbije weekend hebben we geschreven dat er een steekpartij was geweest aan café Maboel, terwijl dat niet het geval was. Het slachtoffer had weliswaar zijn laatste glas gedronken bij Maboel, maar vertrok daarna huiswaarts via de Deinsbekestraat en het was daar dat hij werd neergestoken. We kregen meerdere meldingen van een steekpartij aan Maboel maar vooraleer publicatie hebben we hier uiteraard naar bevestigting gezocht. Bij Maboel, bij de politie/parket en bij de burgemeester. We hebben geen reactie ontvangen en daarom expliciet in het artikel vermeld dat de melding van lezers afkomstig was. Uiteraard hebben we onze artikels eens extra info onmiddellijk aangepast. Verder willen we met NUUS onze lezers danken om ons te blijven informeren. Uw nieuws is ons nieuws: Veur ou. Deur ou. Mee ou.

Lees ook

UPDATE – Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdijf