Psychologe waarschuwt: “Onveiligheidsgevoel weegt op gezondheid inwoners Zottegem”

Een psychologe uit Zottegem die anoniem wenst te blijven heeft contact opgenomen met de NUUS-redactie met een opvallende boodschap: “Onveiligheidsgevoel weegt op gezondheid inwoners Zottegem”

“Ik ben psycholoog in Zottegem dus wens liever anoniem te blijven in verdere stappen. Ik heb wel aan een aantal van mijn cliënten beloofd om verdere actie te ondernemen/signaalfunctie te zijn met de volgende reden: een aantal van onze mensen hebben echt een onveiligheidsgevoel in onze regio. Ze geven aan dat het steeds moeilijker wordt om zich vrij te bewegen met impact op hun geestelijke gezondheid. Ik vind het zorgwekkend om vast te stellen, wijs geen enkele persoon met de vinger, maar hoop dat er toch wordt ingezet op meer burgerzin, samenhorigheid, verdraagzaamheid enz.”