Schitterende prijzen voor de winnaars van ‘Maand van de Markt’ in Melle

Dankzij de actie van ‘Maand van de Markt’ stonden in april de markt en marktbeleving centraal. Op vrijdag 17 mei komen de vijfentwintig winnaars hun prijs ophalen tijdens de wekelijkse markt op het Dorpsplein in Melle.

Net zoals de voorbije jaren deed de gemeente Melle mee aan ‘Maand van de Markt’ in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen. Marktgangers ontvingen bij hun aankopen een spaarkaart en konden die deponeren in een urne op het marktplein.

Met de actie stimuleerden de gemeente en de provincie het lokaal winkelen, consumeren en genieten. Dat werd massaal gedaan en uit de ingezamelde spaarkaarten werden 25 winnaars getrokken. De winnaars krijgen Mellebons die ze kunnen besteden bij verschillende lokale handelaars en marktkramers. Zij ontvangen waardebonnen om te spenderen op de markt ter waarde van 10, 20, 50 en zelfs 100 euro. Samen goed voor een bedrag van 530 euro. De hoofdprijs is een Mellebon ter waarde van 100 euro gaat naar Patrick Vandenberghe. De winnaars kregen op de markt een receptie met hapje en drankje aangeboden door het gemeentebestuur.