Slachtoffer steekpartij in Zottegem nog steeds in levensgevaar. Politie en parket tasten in het duister

Het 49-jarige slachtoffer van de steekpartij in de Deinsbekestraat in Zottegem verkeert nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat laat de federale politie weten. De politie en het parket tasten nog steeds in het duister.

Het slachtoffer J.VD.W. werd in de nacht van zaterdag op zondag vorige week (zie link) neergestoken ter hoogte van de ingang van de OCMW-site in de Deinsbekestraat. De omstandigheden van het ongeval blijven onduidelijk. Volgens onze informatie voert de politie een zeer grondig onderzoek. Zo werden heel veel camerabeelden opgevraagd om het precieze traject van het slachtoffer te achterhalen. De federale politie verspreidde ondertussen ook een nationale oproep. Aan getuigen of mensen die iets meer weten wordt gevraagd om contact op te nemen met de federale politie. Dat kan via de links hieronder:

Federale politie doet oproep na poging doodslag in Zottegem

opsporingen@police.belgium.eu

0800/30.300