Federale politie doet oproep na poging doodslag in Zottegem

De federale politie heeft een oproep geplaatst na de steekpartij in Zottegem afgelopen maandag.

“In de nacht van zondag 19 mei op maandag 20 mei 2024, om 03.45 uur, werd een man zwaargewond aangetroffen op de openbare weg ter hoogte van het kruispunt van de Deinsbekestraat en de André Goffaertsstraat in Zottegem. Het slachtoffer was neergestoken en werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis”, aldus de Federale politie. “In het kader van dit onderzoek is de politie op zoek naar mensen die het slachtoffer op 20 mei 2024 na 3.00 uur hebben ontmoet of gezien, getuige waren van de feiten of meer informatie hebben hierover.  Het slachtoffer droeg een blauwe jeansbroek, een zwart T-shirt en een zwarte, lederen jas, type motorvest.”

Getuigen of mensen die hier iets meer over weten kunnen met links hieronder contact opnemen met de politie