Brandweer Zottegem schenkt 3.770 euro aan Pinocchio

Nadat deze activiteit voor het eerst werd georganiseerd in 2018 ter gelegenheid van 150 jaar Brandweer Zottegem en na ook drie jaar noodgedwongen afgelasting wegens de coronapandemie en de naweeën ervan, was het motortreffen van Vriendenkring Brandweer Zottegem onlangs aan de vierde editie toe. Zoals bij de voorgaande organisaties was de opbrengst van dit motortreffen opnieuw bestemd voor het goede doel.

Met een opkomst van welgeteld 601 deelnemers aan de motorrit werd het ook een geslaagde editie en kon na afloop aan een vertegenwoordiger van de nationale vzw Pinocchio die in heel België het welzijn en de belangen van kinderen en jongeren met brandwonden behartigt, een cheque ter waarde van 3.770 euro overhandigd worden. Daarnaast was er ook nog een trofee voor een 79-jarige die als oudste deelnemer aan de start stond, voor MTC Vlaanderen die met 22 deelnemers als grootste groep aan de inschrijvingstafel langskwam, en voor een motorrijder uit Balen die van het verst naar Zottegem kwam afgezakt.

Lees ook: Eetfestijn brandweer Zottegem