Discobar Ambiduo, dé perfecte sfeermaker op Sinksenkermis

Karaoke is voor herhaling vatbaar

Discobar Ambiduo bracht in café ’t Verschil tijdens de Sinksenkermis bakken ambiance en all round muziek. Geert en Lindsay van Discobar Ambiduo voelen hun publiek aan en spelen daar handig op in. Alle remmen los en op de kermis hoort daar zeker goede muziek bij. Ambiduo, een breed gamma aan muziekstijlen. Op zaterdag 18 mei trok Ambiduo  de kermis al keihard op gang. Op de karaoke mocht je de longen uit het lijf zingen. De openingsavond was er knal op en zette meteen de toon voor de rest van Sinksenkermis. Tot en met dinsdag was feestvieren in café ’t Verschil al wat telt. Het was aangenaam toeven in het café en op het terras dat overvol zat. Alhoewel Ambiduo niets meer hoeft te bewijzen, hebben Geert en Lindsay toch nog steeds de knaldrang om het publiek heerlijke muziek te serveren. Ambiduo, met Geert die al snel de passie had van het deejayen, en zijn partner Lindsay, die van jongs af aan de liefde had voor muziek, laat het stomen, dampen, knetteren. Geert en Lindsay waren naar café ’t Verschil gekomen om iets neer te poten. En hoe, met vlag en wimpel geslaagd. Een volle zak hits werd op het kermispubliek afgevuurd. Schwung. Punch. Ambiduo heeft de kneepjes van het vak onder de knie en staat garant voor uitbundige sfeer en plezier, het kermispubliek onderdompelen in avondjes ongeremd plezier. Dat Ambiduo tot veel in staat is bewees het in Café ’t Verschil. ‘Het was een leuke ervaring. Vooral de karaoke was heel plezant en voor herhaling vatbaar’, weten Lindsay en Geert in koor. We hoorden op de Sinksenkermis veel lovende kritieken. Ambiduo, de perfecte sfeermaker. Voor minder gaan Geert & Lindsay niet. Dinsdag om 2 u werd de kermis in uitbundige feestsfeer afgesloten, Geert en Lindsay en de feestvierders hadden zin op nog een paar uurtjes door te gaan, maar het kermisreglement moest onverbiddelijk gevolgd worden. Om 2 u de boeken dicht.
Ambiduo heeft een goede reputatie opgebouwd met  performers op jubileum- en pensioenfeesten, kermissen, fuiven (Vlaams, fout, schlager, 60’s; 70’s, 80’s,…). Interesse? Ambiduo, discobar en karaoke voor al uw feesten, 0496/ 99 55 63.(marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).